Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Громадський порядок в Умані охороняє зведений загін поліцейських
Опубліковано 01 вересня 2021 року о 21:12

Більш як 600 працівників поліції та понад 200 військовослужбовців Національної гвардії прибули до Умані для забезпечення громадського порядку та безпеки під час святкування Рош га-Шана. 

Сьогодні відбулось шикування правоохоронців, які нестимуть службу під час масового перебування в Умані хасидів. Начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Куратченко провів цільовий інструктаж, окреслив завдання поліції на найближчі 10 днів. Начальник Главку наголосив, що серед основних завдань правоохоронців - забезпечення публічного порядку в місцях компактного проживання та перебування паломників-хасидів й недопущення будь-яких правопорушень.

«З 1 по 6 вересня на територію Умані прибуде 23 500 тисяч хасидів. Цього року, за попередніми підрахунками, очікується прибуття близько 50 тисяч паломників з різних країн світу. Також з 3 вересня прибуде делегація у складі 11 поліцейських з Ізраїлю, які нададуть нам допомогу у забезпеченні публічної безпеки та порядку. Ви будете нести службу по 12 годин у змінному режимі»,— сказав Михайло Куратченко. 

Зведений загін налічує 635 працівників поліції з Дніпропетровської,  Житомирської, Вінницької, Київської та Черкаської областей. У складі загону – працівники міграційної поліції, батальйону поліції особливого призначення, співробітники патрульної поліції, тактико-оперативного реагування УПП в Черкаській області, кінологи зі службовими собаками, вибухотехніки, оперативні працівники, поліція діалогу, рятувальники, медики та військовослужбовці Національної гвардії України. Правоохоронці нестимуть службу цілодобово, будуть як стаціонарні пости, так і піші маршрути. 

Під час шикування заступник начальника, начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Сергій Коваленко довів правоохоронцям основні завдання по забезпеченню охорони громадського порядку.

Також начальник поліції Черкащини Михайло Куратченко наголосив на дотриманні дисципліни, законності та особистої безпеки під час несення служби в умовах складної епідеміологічної ситуації.

Правоохоронці перебуватимуть в Умані до 11 вересня.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux