Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські вдруге затримали чоловіка, який займався збутом наркотиків в місті Сміла
Опубліковано 11 березня 2020 року о 08:42

У зловмисника виявлено розфасовані наркотичні засоби, схожі на канабіс та амфетамін.  Речові докази вилучено та буде направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. Йому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід.

В рамках відкритого кримінального провадження працівники слідчого управління поліції Черкаської області спільно з співробітниками управління стратегічних розслідувань задокументували факт незаконного збуту наркотичних засобів на території міста Сміла. Як встановили поліцейські, місцевий житель, який являється підозрюваним у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних засобів, справа якого наразі слухається в суді, продовжив свою незаконну діяльність щодо збуту наркотичних засобів. Наркотики різних видів чоловік збував за місцем свого проживання.

Під час збуту чергової партії наркотику, зловмисника затримали працівники поліції. В ході проведення санкціонованого обшуку в його квартирі, поліцейські виявили 69 фольгових згортків та 2 поліетиленових пакети з речовинною, схожою на амфетамін та наркотичний засіб, схожий на канабіс, який було розфасовано у 38 поліетиленових пакетів. Крім того, виявлено електронні ваги з нашаруванням наркотичних засобів та грошові кошти в сумі понад 9 000 гривень.

Речові докази вилучено та буде направлено на експертизу. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Підозрюваному обрано запобіжний у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокуратурою готується апеляція на обраний підозрюваному запобіжний захід, у зв’язку з його м’якістю, та клопотання обрати зловмиснику, більш суворий, у вигляді тримання під вартою.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux