Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Черкасах з погонею затримали водія Мерседеса, який збив жінку та намагався втекти з місця ДТП
Опубліковано 15 листопада 2019 року о 14:22

Водій автомобіля Мерседес Бенц, рухаючись на великій швидкості збив жінку. Затягнув її у автомобіль та почав тікати з місця події. Поліцейський, який став свідком події, на власному автомобілі наздогнав втікача та зупинив його.

Сьогодні вранці в Черкасах водій автомобіля Мерседес Бенц на іноземній реєстрації, рухаючись на великій швидкості по вулиці Благовісна скоїв наїзд на жінку. Від потужного удару потерпілу підкинуло на декілька метрів вверх. Внаслідок ДТП бампер Мерседеса розсипався, а передня частина автомобіля була деформована. Шоковані очевидці не встигли отямитись від побаченого, як водій вискочив з авто, затягнув потерпілу на заднє сидіння та почав збирати уламки від автомобіля. Побачивши, що водій намагається приховати сліди злочину, громадяни з криками кинулися до нього. Чоловік вскочив в Мерседес та швидко поїхав з місця злочину. Люди пішки кинулися навздогін.

Свідком даної події став працівник Главку Черкаської поліції, який у форменому одязі  їхав на власному автомобілі Чері,  на добове чергування.  Розуміючи, що зловмисник намагається зникнути з місця пригоди, поліцейський почав його переслідувати,  подаючи сигнали фарами, жестом руки та сигналом автомобіля. Водій Мерседеса  категорично не реагував та продовжував рух. Обігнавши Мерседес, поліцейський почав пригальмовувати, намагаючись зупинити порушника.  Той, у свою чергу, об’їжджаючи автомобіль поліцейського умисно вчинив  зіткнення з  ним. Коли поліцейський вийшов з автомобіля, побачив, що до  Мерседеса підбігли громадяни, та почали штовханину з водієм. Щоб уникнути самосуду поліцейський огородив чоловіка та негайно повідомив про подію “швидку” та викликав на місце слідчо-оперативну групу. Громадяни, побачивши, що на місці присутній працівник поліції, заспокоїлися.

Потерпілу  у вкрай тяжкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. З водієм Мерседеса працюють слідчі.  За вказаним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження передбаченого статтею 286 Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux