Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Денис Монастирський: Головний секрет нашої перемоги – єдність
Опубліковано 17 грудня 2022 року о 09:55

Про це міністр внутрішніх справ сказав під час нагородження поліцейських, прикордонників, гвардійців та надзвичайників, які своєю щоденною самовідданою службою й мужністю, ризикуючи життям і здоров’ям, наближають перемогу України.

«Ворог щодня намагається знищити нас, нашу державність, намагається стерти саму пам’ять, історію про Україну, українців і всіх тих, хто сьогодні захищає незалежність України. Саме так це було і 300 років тому, і 100 років тому, і зараз. Але завдяки людям, на плечах яких тримається держава, сьогодні в цій залі ми говоримо урочисто «Слава Україні! Героям слава!». І так ми завтра говоритимемо в Криму, на Донбасі – у Донецьку, Луганську, на територіях, які зараз під окупацією ворога», – переконаний Денис Монастирський.

Від імені Президента України Володимира Зеленського, Уряду, керівництва всіх підрозділів системи МВС, командирів і від себе особисто міністр внутрішніх справ подякував військовослужбовцям Нацгвардії й Держприкордонслужби, працівникам Нацполіції й ДСНС за їхні самовідданість і самопожертву, за врятовані життя.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув, пожертвувавши найціннішим – своїм життям, заради незалежності України.

«Дякую кожному з вас за збережені життя, за правильно прийняті рішення, за єдність. Це головний секрет нашої перемоги – єдність всіх сил і засобів, всіх сил оборони, єдність влади й громадян, які, згуртувавшись доводять ворогу, що ми непереможні. І Перемога однозначно буде за нами», – підкреслив міністр.

Нагороди, відповідно до наказів Президента України, отримали сто представників підрозділів системи МВС – поліцейські, захисники кордону, нацгвардійці, рятувальники. За проявлену особисту мужність та відвагу, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф їх було нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, орденом «За мужність» ІІ ступеня, орденом «За мужність» ІІІ ступеня, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, орденом Данила Галицького, медаллю «За бездоганну службу» ІІ ступеня, медаллю «За бездоганну службу» ІІІ ступеня, медаллю «За військову службу Україні», медаллю «Захиснику Вітчизни».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux