Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
До Дня Святого Миколая черкаські поліцейські влаштували для дітей веселі розваги
Опубліковано 19 грудня 2021 року о 18:03

Щирі посмішки, теплі обійми, подарунки та святковий настрій – таким запам’ятається цей день дітям.

Хороводи біля ялинки, конкурси з подарунками та новорічні пісні – все це відбувалося в будівлі Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Там для дітей поліцейських влаштували передноворічне свято.

Керівництво поліції області та профспілка поліцейських Черкащини зробили все, щоб цього року новорічна «ялинка» для дітей пройшла на вищому рівні.

«Дня Святого Миколая без чудес не буває. В цьому твердо впевнені всі діти, тому напередодні одного із самих своїх улюблених свят чекають на подарунки. І дорослі намагаються справдити їх очікування» - зазначив начальник поліції області Михайло Куратченко.

“Ми, дорослі,  зробимо усе для того щоб ви зростали у мирі і добрі. Тож нехай Святий Миколай завжди вас оберігає і у всьому вам допомагає. Нехай новорічні та різдвяні свята принесуть вам радість та подарують багато друзів”, – додав начальник Главку.

Правоохоронці познайомили дітей з роботою кінолога та службової собаки, але найбільшу радість і захоплення у діток викликало безпосереднє спілкування з чотирилапими друзями. Для дітей організували показ спеціальних засобів,  що використовують у своїй службовій діяльності поліцейські.

Організатори свята підготували цікавий сюжет сценарію, створивши святкову атмосферу. Малюків розважав казковий фокусник. З дітьми було проведено цікаві змагання на швидкість та кмітливість. Свято було наповнене усмішками і позитивними емоціями.

За тим, як танцювали, співали і веселилися маленькі принцеси і принци, супер герої і сніжинки спостерігали їх батьки. Пораділи і діти, і дорослі, бо мали чудову нагоду побавитися та відпочити від тяжких поліцейських буднів.

Наприкінці свята Голова Профспілки поліцейських Черкащини Валерій Недопас переможцям конкурсу «Новорічне диво» за кращий малюнок вручив подарунки.

Не обійшлося і без традиційних подарунків від Святого Миколая. Поліцейські привітали малечу з прийдешнім святом, створили їм святковий настрій, а взамін отримали також безцінний подарунок – дитячі посмішки та обійми.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux