Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
“Я тут, щоб захищати”, — поліцейський офіцер громади Віталій Степанець
Опубліковано 28 травня 2024 року о 14:22

З Віталієм Степанцем у громаді вітаються всі мешканці. Його знають і дорослі, і малі відтоді, як три роки тому він розпочав службу поліцейським офіцером Степанецької громади. Каже, за цей час багато чого змінилося на краще. Основне — людям не треба телефонувати на 102, очікувати прибуття правоохоронців чи їхати до Канева. Все можна вирішити тут, на місці.

“Я обслуговую 21 населений пункт Степанецької громади, а це — близько 7,5 тисяч людей. Кожен звертається з різних питань, хтось за порадою, а хтось за консультацією чи моральною підтримкою. Діти мене люблять, завжди вітаються. Проводимо спільні безпекові уроки. Вони бачать в мені не просто поліцейського, а товариша, який може допомогти, – говорить поліцейський Віталій Степанець.

“Він наша гордість” — каже жителька селища Степанецьке Алла Вдовенко про свого поліцейського офіцера громади. До нього часто звертаються по допомогу зокрема самотні люди, які не можуть впоратися самотужки зі своїми іноді навіть дріб’язковими питаннями, розповідає пані Алла та згадує своє перше знайомство з поліцейським офіцером. 

“Була одна проблема з велосипедом. Через годину — вже була реакція. Віталій зателефонував й повідомив, що велосипед знайдено”, — згадує місцева жителька Алла Вдовенко.

“Віталій Євгенович може вирішити будь-яку проблему, навіть поза своєю специфікою роботи. Реагує миттєво, надає правильні консультації. Жителі інших громад кажуть, як добре, що у вас є такий шериф. Він наш захист, наш порядок та підтримка в такий нелегкий воєнний час”, — додає жителька громади Наталія Колошмай.

“Проєкт "Поліцейський офіцер громади" показує свою ефективність. Покращилося безпекове середовище, зменшилася статистика скоєних правопорушень, — констатує голова Степанецької громади Олександр Яременко. — Також відгуки жителів громади про поліцейського офіцера лише позитивні. У цілому ж — люди довіряють йому. Він з кожним на зв’язку 24/7. Це вказує на те, що такий проєкт має втілюватися на території всієї Черкащини”.

Відділ комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux