Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Хочу, щоб мої діти знали, що я зробив все можливе для звільнення України — так говорить Василь Менько, поліцейський з Черкас
Опубліковано 28 лютого 2023 року о 11:41

На Черкащині наразі триває кампанія з рекрутингу для формування штурмової бригади "Лють". 

Серед тих, хто бажає приєднатися до спецпідрозділу, є чимало поліцейських. Один із кандидатів - інспектор з взводу № 1 роти тактико-оперативного реагування УПП у Черкаській області - Василь Менько. У 2015 році, коли формувалася патрульна поліція у Черкасах, Василь вирішив приєднатися до цієї служби, оскільки вважав її благородною та чоловічою роботою. Пізніше у складі патрульної поліції була створена рота тактико-оперативного реагування — силовий підрозділ, який допомагає поліцейським у складних ситуаціях та забезпечує порядок під час масових заходів. 

"Проходячи службу у роті тактико-оперативного реагування, я досить добре розвинув свої навички володіння зброєю, покращив рівень тактичної та фізичної підготовки", — розповідає Василь.

Після повномасштабного вторгнення ворога на територію України Василь не мав сумнівів щодо свого бажання захистити країну та звільнити її від окупантів. 

"З початку війни, я очікував моменту, коли оголосять про можливість долучитися усім поліцейським до захисту держави від зовнішнього ворога. Тому, коли дізнався про набір у штурмову бригаду "Лють", відразу зрозумів, що хочу служити разом зі своїми побратимами-поліцейськими", — розповідає Василь. 

Служба у спецпідрозділі - це велика відповідальність, перед усіма і, передусім — перед собою та своїми побратимами. Щоб успішно виконувати поставлені завдання, необхідно мати гарну підготовку та мотивацію.

"У бригаді "Лють" я планую покращити вже набуті навички та здобути нові. Після необхідної підготовки командири визначать, яку спеціалізацію мені буде найбільш доречно обрати", — розповідає поліцейський про подальшу службу.

Він впевнений, що штурмові бригади значно підсилять лінію фронту та принесуть чимало користі на передовій. 

"Я впевнений, що саме наша бригада буде зразковою у бойовій тактиці та виконанні поставлених задач. Правоохоронці — це велика сім'я. Ми будемо допомагати один одному та тим добровольцям, з-поміж цивільних осіб, які до нас приєднаються. Ми маємо одну мету — звільнення нашої землі та знищення ворога. Я хочу, щоб мої діти знали, що я зробив все можливе для звільнення України", — підсумовує Василь Менько.


Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux