Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
МВС представляє оновлений склад керівництва
Опубліковано 16 лютого 2023 року о 17:41

Уряд України призначив п’ятьох заступників міністра внутрішніх справ, а також державного секретаря МВС України. 

Державним секретарем Міністерства внутрішніх справ України призначено Ящук Інну Петрівну, яка до цього виконувала обов’язки Держсекретаря МВС. Вона відповідає за організацію роботи апарату міністерства, а також, серед іншого, координує роботу закладів освіти системи МВС і системи охорони здоров’я та реабілітації. 

Також Кабмін перепризначив двох заступників: 

Драп’ятого Богдана Євгеновича, який відповідатиме за взаємодію з Верховною Радою України та парламентськими комітетами і координуватиме роботу сервісних центрів МВС. Також на нього покладено організацію та контроль у питаннях гуманітарного розмінування.

Майора поліції Павліченко Катерину Володимирівну, яка продовжить роботу в сфері дотримання прав людини, гендерної рівності та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству, а також координуватиме міжнародну діяльність МВС, процес обміну та звільнення військовополонених.

Серед призначених - троє нових заступників міністра:

Генерал поліції третього рангу Сергєєв Олексій Олексійович, який очолював Департамент організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України, а відтепер відповідатиме, серед іншого, за стратегічне планування діяльності міністерства та впровадження і реалізацію проєктів МВС.

Генерал поліції  третього рангу Тетеря Василь Михайлович, який до призначення заступником міністра внутрішніх справ обіймав посаду заступника Голови Національної поліції. Напрямком його відповідальності будуть питання розвитку державної авіації, внутрішнього аудиту, матеріально-технічного забезпечення МВС. 

Полковник поліції  Тимченко Леонід Леонідович, який очолював  Департамент інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України. На новій посаді він відповідатиме за цифрову трансформацію та цифровізацію сервісів системи МВС, а також куруватиме роботу Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.  

Нагадаємо, 7 січня 2023 року Верховна Рада України призначила Ігоря Клименка міністром внутрішніх справ. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux