Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Навчання — це нескінченний процес: Черкаські правоохоронці пройшли короткострокове підвищення кваліфікації
Опубліковано 27 квітня 2023 року о 14:45

Курси проходили працівники слідства, карного розшуку та дільничні офіцери поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.  Навчання тривало два дні, по закінченню, слухачі отримали сертифікати установленого зразка.


На території Главку пройшли навчання для працівників слідства, карного розшуку та дільничних офіцерів поліції Черкащини за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації.

Протягом дводенного курсу слухачі скористалися гарною нагодою підвищити свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності роботи слідства, карного розшуку  та дільничного офіцера поліції.

З аудиторією працювали викладачі Харківського університету внутрішніх справ, правоохоронці слідчого управління, карного розшуку, управління превентивної діяльності. 

Під час проведення занять особливу увагу звернуто на забезпеченні дотримання законності, прав і свобод людини та їх гарантії в діяльності поліції, робота підсистеми «Custody Records»  - та подальше впровадження на території області автоматизованого обліку дій із затриманими особами, необхідної для гарантування дотримання прав людини в поліції та захисту правоохоронців від можливих провокацій.

Також перед присутніми виступив старший інспектор сектору запобігання корупції ГУНП в Черкаській області Володимир Загреба. Темою семінару стало роз’яснення вимог чинного законодавства щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції».

Про стрес, саморегуляцію, ресурсні стани та подолання негативних емоцій говорили із старшим психологом ВПЗ УКЗ ГУНП Світланою Куціяновою. Обираючи професію своєї мрії, ми не думаємо про ризик та небезпеку в роботі, ми щодня понаднормово виконуємо свої функціональні обов’язки, часто нехтуючи своїми рідними, власним психічним здоров’ям, особистим часом. Викорінити чи боротися із стресом безглуздо. Але в наших силах вчитися адаптуватися до нього та впливати на свій душевний стан. А найголовніше завдання кожного – перетворити стрес на ресурс для самовдосконалення. Всі матеріали, техніки та вправи використовувались з досвіду провідної ізраїльської організації у сфері надання психологічної допомоги Natal.

По закінченню усі правоохоронці отримали сертифікати установленого зразка.

Такі навчання є важливими в практичній діяльності поліцейських, адже, вони допомагають вдосконалити набуті знання та сприяють успішному виконанню службових обов’язків.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux