Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Під час війни черкаські поліцейські склали присягу на вірність українському народові
Опубліковано 06 січня 2023 року о 18:39

Новобранці готові до викликів та поклялися, що ніколи не зрадять український народ. Вони отримали правовий статус поліцейського. 

У Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області більш як двадцять молодих поліцейських отримали спеціальні жетони. Вони успішно пройшли всі етапи відбору й були рекомендовані поліцейською комісією. 

Сьогодні кожен із них урочисто присягнув вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та інших законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права та свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки. 

Правоохоронців вітали тимчасово виконуючий обов'язки начальника ГУНП в Черкаській області полковник поліції Сергій Коваленко, начальник управління кадрового забезпечення полковник поліції Іван Давиденко та голова поліцейської комісії  Лариса Малкова. Рідні та друзі. 

“Ви зробили сміливий і відважний вибір — пов’язати своє життя з правоохоронною діяльністю у складних умовах воєнного стану. У цей непростий час наш український народ потребує допомоги. Адже поліція не лише забезпечує охорону громадського порядку. Наші зведені загони зараз воюють з агресором і захищають свою рідну неньку Україну”, — зазначив Сергій Коваленко.  

Керівник Главку наголосив, що правоохоронці продовжують працювати в посиленому варіанті несення служби. Забезпечувати безпеку, як на контрольованій Черкащині, так і на деокупованих територіях. 

“Ви тут, а це означає, що ви успішно пройшли всі етапи конкурсного відбору на службу в поліцію. Будьте справедливими, будьте неупередженими та найголовніше, служіть законності. Впевненості у правильності обраної мети. І будьте здоровими та щасливими у мирній Україні”, — наголосила голова поліцейської комісії Лариса Малкова. 

Сьогодні, 6 січня, для молодих поліцейських символічний і визначний день. Їхня присяга — це ще один вагомий крок у дорослому житті. Вони стали на сторожі прав кожного з нас, інтересів держави, на захист територіальної цілісності України. Вони готові до викликів та поклялися, що ніколи не зрадять український народ.


Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux