Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські приїхавши на виклик про бійку виявили дітей, які були без нагляду батьків. Їх передали до ”Теплого дому”
Опубліковано 26 червня 2021 року о 17:06

Малолітні діти у воді без нагляду, п'яна мати та нетверезий чоловік – таку картину застали на пляжі черкаські поліцейські, коли приїхали на виклик до одного села Черкаського району. Дітей довелося забрати від батьків та передати до “Теплого дому”.

Учора близько 20:00 вечора поліцейські батальйону поліції особливого призначення отримали виклик від жителів села Черкаського району про те, що на березі річки відбувається бійка між двома чоловіками. 

Коли правоохоронці прибули на місце події, учасники вже самостійно врегулювали конфлікт та допомоги поліції чи медиків не потребували. 

Тоді охоронці порядку помітили чотирьох дітей, які були у воді без нагляду дорослих й почали питати відпочивальників, де їхня мати. Очевидці вказали на жінку, яка перебувала у стані сильного алкогольного сп'яніння й спала на березі.  Жінка не реагувала на оточення та навіть не могла пояснити правоохоронцям, де і чим займаються її малолітні діти. 

Поліцейські батальйону поліції особливого призначення викликали на місце співробітників ювенальної поліції та служби у справах дітей. З'ясувалося, через те, що мати належним чином не доглядала за дітьми, вона вже перебувала на обліку. Їй, навіть, давали час на виправлення однак, висновків жінка не зробила та не змінилася у виконанні батьківських обов'язків.   Перебував на місці події й чоловік та батько. Він так само був напідпитку, як і дружина. 
Залишати чотирьох дітей на нетверезих батьків служби не могли та прийняли рішення направити малолітніх до Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Теплий дім". 

Наразі Черкаською службою у справах дітей готуються документи до суду для позбавлення матері батьківських прав.

Крім того, відносно чоловіка та жінки за невиконання ними батьківських обов’язків правоохоронці Черкаського районного управління поліції склали відповідні адміністративні матеріали. 

Правоохоронці звертаються до громадян не залишатися байдужими та, якщо ви маєте інформацію про батьків, які злісно не виконують своїх обов’язків, повідомляйте за спеціальним номером «102». 

За допомогою до поліції варто звертатися й дітям, які потрапили у складну життєву ситуацію. 

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux