Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейський звіт: офіцери громади Білозірської ТГ прозвітували про свою діяльність перед громадою
Опубліковано 30 грудня 2022 року о 09:08

Поліцейські офіцери Білозірської об’єднаної територіальної громади, старший лейтенант поліції Сергій Брик та капітан поліції Олександр Усов представили звіт про свою виконану роботу за 2022 рік. Заходи відбулися в сільській раді Білозірської територіальної громади.

Поліцейські офіцери Сергій Брик та Олександр Усов третій рік охороняють безпеку жителів Білозірської громади.

У 2022 році у Сергія та Олександра було багато профілактичної роботи. Адже одне з головних завдань поліцейських офіцерів громади – запобігти злочинам.

Так, за зібраними матеріалами  поліцейських офіцерів громади поліція відкрила 28 кримінальних проваджень. Також, ними було розкрито 20 злочинів та виявлено 237 адміністративних правопорушень на території обслуговування.

Цього року офіцери регулярно перевіряли осіб, які вчиняють домашнє насилля. Стосовно двох кривдників правоохоронці винесли термінові заборонні приписи. Щодо 7 порушників склали адміністративні протоколи. Під постійним контролем у правоохоронців особи, які раніше засуджені за скоєння тяжких злочинів.

Поліцейські опікувалися родинами, які потрапили у складні життєві обставини. Постійно відвідували навчальні заклади громади для профілактичних бесід зі школярами та дошкільнятами, де навчали малечу протипожежній та мінній безпеці, алгоритму дій під час повітряної тривоги.

Профілактичну роботу поліцейські офіцери громади проводили для запобігання порушень громадського порядку, правил благоустрою громади та правил дорожнього руху. Постійно перевіряли власників зброї та захищали довкілля від незаконного вирубування лісу. Проводили зустрічі та бесіди із місцевими жителями громади, які були направлені на розвиток правосвідомості серед населення. 

Крім того, в період дії воєнного стану на території Білозірської громади здійснювалися нічні патрулювання направлені на дотримання громадянами комендантської години. 

Поліцейські офіцери Сергій Брик та Олександр Усов перебувають на зв’язку з її мешканцями 24/7, постійно проводять особисті зустрічі громадян.

Місцеві вдячні правоохоронцям за роботу. Мешканці громади відзначають, що сама лише присутність поліції дисциплінує, а також є можливість отримати правову допомогу та підтримку у будь-яких питаннях.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux