Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Правоохоронці встановлюють причини смерті жителя Черкащини
Опубліковано 28 березня 2023 року о 12:37

Тіло було направлено для проведення розтину та судово-медичної експертизи. Розслідується кримінальне провадження. 

16 березня до поліції звернулася жителька села Глибочок Звенигородського району з повідомленням про те, що її 41-річний син у стані алкогольного сп’яніння почав сварку. Він перебував у неадекватному стані й погрожував матері, у якої вкрав гроші, фізичною розправою. Зі слів 65-річної заявниці, син зловживав алкоголем, систематично вчиняв домашнє насилля відносно неї та постійно бив її. 

На виклик виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності №1 Звенигородського районного відділу поліції. Вони відібрали заяву у жінки, за якою відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. 

Чоловіка доставили до районної лікарні, де він пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат - 3,7 проміле. 

Після цього о 16:45 його доставили до відділу поліції для проведення опитування та надання пояснень.

Наступного дня, 17 березня, о 14:38 на спеціальну лінію 102 звернувся житель міста Тальне і повідомив, що на вулиці Соборній лежить невідома особа. По приїзду працівників сектору реагування патрульної поліції на місці виклику перебувала карета «швидкої», в якій знаходився 41-річний житель села Глибочок. Після огляду чоловік відмовився від госпіталізації й зазначив, що допомоги лікарів та поліції не потребує. Додому його відвіз 63-річний односелець, який став очевидцем ситуації. 

А вже близько півночі до поліції надійшло повідомлення від матері про те, що вона виявила сина мертвим у кімнаті та заявила про його побиття працівниками поліції. 

Тіло одразу направили на проведення розтину, який показав, що причиною смерті чоловіка стала закрита черепно-мозкова травма. Також були призначені судово-медичні експертизи. 

За фактом смерті черкащанина Державним бюро розслідування розслідується кримінальне провадження. На час його проведення начальник відділу поліцейської діяльності №1 Звенигородського районного відділу поліції, його заступник та поліцейські сектору реагування патрульної поліції відсторонені від виконання службових обов’язків.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux