Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо пари, які ледь не вбили водія таксі в Каневі
Опубліковано 10 серпня 2021 року о 13:14

Чоловік та жінка намагалися вбити водія таксі, проте не довели злочин до кінця. Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Фігурантам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі, або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 11 травня близько 17:00 години до поліції міста Канів звернувся місцевий житель, який повідомив про напад на нього. Таксист розказав, що на автовокзалі до нього в авто сіли пасажири та попросили підвезти до села Степанці. Потім, вони зупинялися біля магазину аби придбати пляшку горілки та цигарок. Вже за містом, на прохання пасажирів, вони змінили напрямок аби заїхати справити нужду.

Тоді, на узбіччі дороги дівчина, яка сиділа позаду водія, накинула на його шию ремінь від сумки та почала душити, а чоловік завдавав ударів кулаком в обличчя та пляшкою по голові потерпілого. Керманич відбивався й відчинивши двері, спробував вибратись із салону. В цей момент, до його авто під’їхав інший транспортний засіб, який зупинився й з автомобіля вийшов чоловік. Помітивши стороннього, нападники втекли в лісову смугу, а таксист з очевидцем одразу викликали правоохоронців. 

Оперативники Черкаського районного управління поліції майже відразу вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися 25-річна мешканка села Бобриця та 31-річний житель села Майданівка, на Черкащині.

Також поліцейські з'ясували, що до того, як чоловік та жінка скоїли напад на таксиста, у Каневі на вулиці Шевченка вони нанесли тілесні ушкодження та пограбували канівчанина, забравши у нього пакет із продуктами.

Правопорушників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За процесуального керівництва Канівського відділу Смілянської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох осіб у вчиненні грабежу та незакінченому замаху на вбивство (ч. 2 ст. 186, ч. 3 ст. 15 п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux