Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В обласній поліції підбили підсумки роботи відомства за пів року
Опубліковано 14 липня 2023 року о 17:24

У поліції Черкащини відбулося засідання відомчої колегії щодо аналізу результатів роботи поліції за пів року. Крім того, начальник поліції області окреслив основні плани відомства, пріоритети та завдання в роботі на найближчий час.

У робочій зустрічі, яка відбулася сьогодні 14 липня, під головуванням очільника поліції Черкащини Вячеслава Гуріна, взяли участь заступники начальника поліції області, керівники структурних підрозділів апарату та окремих підрозділів ГУНП, а також керівники територіальних органів поліції.

Під час засідання очільник поліції Черкащини заслухав звіти про результати роботи галузевих служб та територіальних підрозділів за шість місяців  поточного року, проаналізували стан злочинності та розкриття кримінальних правопорушень. Окреслив позитивні здобутки, вказав на прорахунки та визначив пріоритети на друге півріччя.

Упродовж шести місяців поліцією області зареєстровано 76 309 заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. 

За результатами півріччя підрозділами поліції області розкрито найбільшу кількість кримінальних правопорушень за останні 5 років – 3 064. В рамках цих кримінальних проваджень особам оголошено підозру, що на 85,2% більше, ніж у минулому році. 

На сьогоднішній день залишається актуальним та пріоритетним напрямком викриття та документування кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, а також незаконного обігу зброї та боєприпасів.

«Від початку повномасштабного вторгнення ворога на територію України ми з честю та гідністю продовжуємо працювати 24/7 для оборони Черкащини та відновлення правопорядку й безпеки на звільнених від окупантів територіях. Скажу відверто – впродовж цього року було менше слів, а більше справ. Тож це  – заслуга кожного з присутніх» - підкреслив очільник області Вячеслав Гурін.

Водночас Вячеслав Гурін зупинився на найближчих планах для органів та підрозділів поліції, визначив основні завдання, пріоритети та плани.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux