Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Вячеслав Гурін: Співпраця поліції з головами ОТГ Черкащини є запорукою безпеки громадян
Опубліковано 08 лютого 2023 року о 17:14

Начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області провів робочу нараду з представниками влади та головами територіальних громад.

“Ми проводимо робочі зустрічі для того, щоб обговорити стан безпекової ситуації в області та з метою поліпшення співпраці. Кожен із вас, як голова ОТГ, вирішує багато питань у своїх громадах. Тому ми націлені перш за все на те, щоб разом створювати безпекове середовище і мешканці громад почували себе безпечно, захищено та мали можливість в будь-який час звернутися до поліції”, — сказав Вячеслав Гурін розпочинаючи нараду. 

Нараду проводили за участі начальника Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця, заступника міського голови Черкас Сергія Тищенка,  Уманського міського голови Ірини Плетньової та голів   об'єднаних територіальних громад Черкащини.  

Начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській   області деталізував присутнім функції керівника які він виконуватиме та поінформував про завдання щодо підвищення ефективної роботи поліції.  

Також Вячеслав Гурін розповів присутнім про особливості набору до штурмових бригад «Гвардія наступу». 

“Починаючи з першого дня інформаційної кампанії, люди звертаються у Центри надання адміністративних послуг Черкаської області та подають заявки через сайт.  Доукомплектовуємо бригади винятково з добровольців. Люди, які вже проходять відбір, високовмотивовані й заряджені на перемогу України”, — наголосив начальник поліції Черкаської області.

На нараді присутні обговорили проблемні моменти в окремих територіальних громадах та в Черкаській області загалом, а також розглянули можливі шляхи їх вирішення.  

“Ми створили чат в Telegram “Безпечна Черкащина”. Він є інструментом комунікації з громадянами та дозволяє оперативно обмінюватися інформацією з черкащанами й оперативно реагувати на події про які вони повідомляють. Повідомлення в чаті опрацьовують оператори лінії 102, працівники чергових частин ГУНП в Черкаській області та Управління патрульної поліції, також до чату вже приєдналися працівники ДСНС”, — акцентував Вячеслав Гурін. 

Начальник поліції Черкащини щиро подякував представникам влади та головам ОТГ за тісну співпрацю та взаємодію й додав, що лише спільними зусиллями правоохоронців і громадян можна зробити Черкащину безпечнішою.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux