Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Володимир Зеленський: Кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальника, отримує можливість робити Україну сильнішою
Опубліковано 12 квітня 2023 року о 17:11

За участі Президента України Володимира Зеленського та Міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка в Києві відбулися урочистості з нагоди випуску курсантів закладів вищої освіти системи МВС.

Володимир Зеленський під час виступу сказав, що кожен, хто обирає професію правоохоронця чи рятувальника, отримує можливість робити Україну сильнішою у тому, що найбільше відрізняє нас від ворога, від держави зла, - у захисті людей та основи безпечного, нормального, людського життя.

“Це надзвичайна відповідальність - завжди бути людям рятівником, завжди бути помічником, завжди служити суспільній довірі і ніколи не схибити. Якщо схибиш - для людей це означатиме, що схибила наша держава. Державу бачать у тих, хто їй служить. Я дякую Вам за сміливість обрати саме такий професійний шлях. Бажаю кожному і кожній з вас міцності, яка би була рівнозначна міцності всієї нашої України”, - сказав він.

Також Президент закликав усіх присутніх завжди пам'ятати наших поліцейських, наших рятувальників, усіх тих захисників і захисниць, які загинули захищаючи державу і людей.

“Я знаю, що багато хто з вас приєднується до нашої нової штурмової бригади з дуже правильною сучасною назвою “Лють”. Це те, що ми відчуваємо до агресора. Хай усіх вас супроводжує те головне, що зараз потрібно: результативність для України та рух тільки вперед. Наша держава вже довела, що вміємо перемагати, ми довели, що можемо звільнити нашу землю від окупанта”, - наголосив Володимир Зеленский.

Також він вручив державні нагороди, ордени Данила Галицького, медалі “За бездоганну службу” та “Захиснику вітчизни” викладачам та курсантам закладів вищої освіти системи МВС та додав, що наша мета - повернути мирне життя усім районам, усім регіонам, які перебувають зараз в окупації. Президент висловив впевненість, що реалізувати цю мету вдасться разом із випускниками закладів вищої освіти системи МВС.

У свою чергу, Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко вручив відомчі нагороди та офіцерські погони кращим цьогорічним випускникам закладів вищої освіти системи МВС.

До речі, цього року лави МВС поповнили 3020 випускників. Молоді люди, як і кожен з нас, прагнуть служити Україні, робити все можливе для нашого майбутнього, та зроблять неодмінно свій вклад у нашу Перемогу!



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux