Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Вступ у бригаду “Лють” – це можливість отримати професію, досвід, стати частиною колективу — Іван Давиденко
Опубліковано 14 лютого 2023 року о 16:21

На Черкащині триває процес відбору кандидатів до штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Як проходить рекрутингова кампанія, про це говорили на нараді з громадськими патріотичними організаціями, представниками черкаського штабу оборони, владою та силовиками. 

Начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області розповів, що до бригади не просто набирають добровольців, а пропонують гідні умови. Мінімальна заробітна плата буде від 25 тисяч гривень. Не враховуючи коштів за бойові завдання.

“Вступ у такі бригади – це можливість отримати професію, досвід, стати частиною колективу. Основними критеріями до бригади «Лють» є вмотивованість і патріотизм. Бригада має в арсеналі бронетехніку, артилерійське стрілецьке, протитанкове озброєння. Станом на зараз поширюємо агітаційні матеріали. Є сайт, є телефони гарячої лінії. Ви можете телефонувати й записуватися”, — каже Іван Давиденко.

Він додав, що для всіх зберігаються пільги та соціальні гарантії. Також матимуть можливість навчатися у вищих навчальних закладах МВС.

Є, звісно, й посади для жінок, які можуть бути снайперами чи обрати для себе одну з-поміж інших спеціальностей. У бригаді Національної поліції “Лють” будуть люди з бойовим досвідом та всі добровольці разом проходитимуть навчання декілька місяців. 

“На сьогодні з-поміж діючих черкаських працівників поліції виявили бажання проходити службу в бригаді 62 поліцейських. З них 40 за результатами співбесіди з представниками новоствореного органу поліції були рекомендовані для проходження наступних етапів відбору.

З цивільних громадян подали майже 150 анкет до штурмової бригади “Лють”, — зазначив Іван Давиденко. 

Добровольців реєструють через ЦНАПи в Черкасах, Смілі, Умані, Жашкові, Звенигородці та Золотоноші. Також анкету можна подати самостійно на сайті https://storm.mvs.gov.ua/.ua

Запрошуємо усіх, хто має високу мотивацію знищувати російських загарбників на своєму шляху, хто хоче помститися за кожного вбитого українця, кожен зруйнований будинок.

Вимоги до добровольців: вік від 18 до 55 років, готовність захищати Україну від збройної агресії. Наразі триває прийом заявок від усіх охочих кандидатів.

Час повертати своє!


Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux