Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Черкащині поліцейські за декілька годин знайшли та затримали чоловіка, який жорстоко вбив жителя Городища
Опубліковано 15 червня 2020 року о 10:32

Щоб приховати сліди злочину зловмисник підпалив будинок потерпілого. Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру у вчиненні ряду кримінальних  правопорушень передбачених частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство), частиною 2 статті 194(Умисне знищення або пошкодження майна) частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України

До Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що після гасіння пожежі в одному з будинків Городища виявлено труп чоловіка з численними  ножовими пораненнями. На місце події негайно виїхали працівники місцевої поліції.

Відпрацьовуючи місце події поліцейські виявили ніж з залишками крові, а спілкуючись з місцевими мешканцями, оперативники отримали інформацію, що перед пожежею люди бачили, як до будинку потерпілого заходив місцевий житель. Після того як він пішов у будинку виникла пожежа. Поліцейські встановили його особу, але за місцем проживання чоловіка не виявилось. Правоохоронці розпочали його пошуки. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці за декілька годин встановили місцезнаходження зловмисника  та затримали його.  

В розмові зі слідчими затриманий розповів, що в день вбивства він прийшов до потерпілого попросити грошей. Чоловік йому відмовив. Він вдарив пенсіонера, схопив ножа та ніс йому ряд ножових поранень в область голови та тіла. Щоб приховати сліди злочину, підпалив будинок потерпілого, а сам поїхав до знайомого у сусідній район, де помився та змінив одяг, на якому були залишки крові.

Речові докази по кримінальному провадженню вилучено. Зловмисника, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності затримано. За процесуального керівництва Городищенського відділення Смілянської місцевої прокуратури зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні ряду кримінальних  правопорушень передбачених частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство), частиною 2 статті 194(Умисне знищення або пошкодження майна) частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

За вчинене йому загрожує максимальна міра покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux