Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Черкас проводять перевірку за фактом конфлікту із працівником телекомпанії
Опубліковано 20 липня 2021 року о 18:13

Конфлікт виник на побутовому ґрунті та не пов'язаний із журналістською діяльністю. Про це у своїй заяві написав черкащанин. Зараз відомості внесені до Єдиного обліку й проводиться перевірка. 

До Черкаського районного управління поліції звернувся житель Черкас, який повідомив про конфлікт із невідомим чоловіком. 

Ситуація трапилась на бульварі Шевченка, близько 13:30 години, 16 липня. 

23 – річний чоловік йшов разом із дівчиною, яку пляшками з водою зачепив перехожий. Дівчина зробила зауваження, на що невідомий чоловік відреагував нецензурною лайкою. Черкащанин заступився, та словесний конфлікт переріс у бійку. 

Як зазначив заявник, особа завдала удару ногою по його лівій нозі, а потім головою вдарила в обличчя й розбила ніс.  

Потерпілий зателефонував на спеціальний номер 102. Повідомлення було прийняте оператором о 13: 39 годині та зареєстровано до Єдиного обліку. На той час, у зв’язку з відсутністю вільного наряду, даним оператором було поставлено відмітку «Відсутній наряд», відповідно до Інструкції з організації реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події, затверджено наказом № 357 МВС України.  

Надалі, о 15:36 годині до заявника було направлено працівників Управління патрульної поліції, які прибули на місце й по даному факту  відібрали заяву та пояснення.       

Потерпілий у своєму поясненні зазначив, що конфлікт виник на побутовому ґрунті та не пов'язаний із журналістською діяльністю, а також те, що працює в одному із футбольних клубів на посаді зв’язків із громадськістю. 

Під час написання заяви молодий чоловік не повідомляв про те, що він журналіст та посвідчення працівникам поліції не пред’являв. 

Вже сьогодні, 20 липня, до Черкаського районного управління до заяви додали копію журналістського посвідчення, яку надав сам потерпілий. 

Наразі матеріали, які зареєстровані в Єдиному обліку розглянуті керівником Черкаського РУП й ним доручено проведення перевірки по даному факту працівниками відділу превенції, бо окрім пояснень та заяви потерпілий на той час не надав довідку з лікарні щодо наявних тілесних ушкоджень.

Особу, з якою у працівника телекомпанії виник конфлікт, поліцейські встановили.  Триває перевірка.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux