Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали зловмисника, який вчинив жорстоке вбивство чоловіка в Смілі на Черкащині
Опубліковано 25 листопада 2019 року о 11:26

Після вчинення вбивства зловмисник намагався покинути територію України. Його затримали завдяки злагодженим діям поліції Черкас, Херсону та працівників Державної прикордонної служби України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Вчора, 24 листопада, до Смілянського відділу поліції звернулась місцева жителька з повідомленням про те, що вона виявила в будинку тіло свого сина з тілесними ушкодженнями. Чоловік лежав у ванній кімнаті весь у крові з розбитою головою. Негайно на місце події було направлено слідчо-оперативну групу та піднято по тривозі працівників Смілянського відділу поліції, управління карного розшуку, та слідчого управління поліції області.

Оглядаючи місце події поліцейські встановили, що потерпілому нанесли декілька ударів молотком в область голови. Знаряддя вбивства поліцейські виявили в одній з кімнат будинку. Крім того, було встановлено, що зловмисник заволодів золотими прикрасами та годинником загиблого, проте не порушена обстановка в будинку навела на думку, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетна особа, яка мала вільний доступ до помешкання чоловіка.

Виявлені на місці події сліди та отримана оперативна інформація дозволила встановити особу, яка може бути причетна до вчинення даного кримінального правопорушення. Встановлюючи місцезнаходження даної особи, поліцейські отримали інформацію, що чоловік в поспіхах покинув місце проживання та виїхав з міста. Крім того, у оперативників з’явилася інформація, що чоловік планує виїхати з України та на даний час прямує до Автономної Республіки Крим. Терміново наявна інформація з орієнтуванням була передана до Державної прикордонної служби України та колегам з інших областей по можливому маршруту слідування зловмисника. 

Сьогодні вночі зловмисника виявили оперативники карного розшуку поліції Херсонської області, чоловік пересувався на транспортному засобі в якості пасажира. У затриманого поліцейські виявили годинник та золоті прикраси, які належали потерпілому.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України. За вказаним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри та обрання йому міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux