Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Черкащині у Бобрицькій громаді впроваджують проєкт “Вихователь безпеки”
Опубліковано 28 жовтня 2022 року о 17:25

У рамках реалізації пілотного проєкту, в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відбулася робоча зустріч  учасників та підписання меморандуму про співпрацю.

Дві школи Канівського району матимуть свого спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі. Сьогодні правоохоронці, рятувальники, освітяни та представники Бобрицької територіальної громади підписали меморандум про співпрацю. Участь у заході взяв начальник ГУНП в Черкаській області Михайло Куратченко, його заступник Сергій Коваленко, начальник ювенальної превенції поліції області Євген Карнаушенко, начальник ГУ ДСНС в Черкаській області Андрій Даник, начальник управління освіти та науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, а також голова Бобрицької сільської ради Олена Штефан. 

«Безпека дітей є пріоритетним напрямком службової діяльності Національної поліції. А одним з основних важелів забезпечення профілактики щодо виявлення негативних ризиків у дитячому середовищі, заходів щодо їх усунення, а також захисту прав та свобод неповнолітніх, є ефективна взаємодія та співпраця зі службами, освітянами, органами місцевого самоврядування та територіальними громадами”, — зазначив Михайло Куратченко. 

Присутні обговорили аспекти співпраці у рамках впровадження проєкту, мета якого – наявність у закладах освіти відповідальної особи територіальної громади, до повноважень якої акумульовані функції щодо безпекових питань у навчальному процесі.  

“Освіта має бути якісною та безпечною. Тільки об’єднавши зусилля ми зможемо реалізувати проєкт на території всієї області та разом підтримувати належний рівень безпеки в освітньому середовищі”, — зауважив Михайло Куратченко.

Впровадження на Черкащині пілотного проєкту «Вихователь безпеки» сприятиме поглибленню співпраці з громадами, спрямованої на захист прав дітей та проведення правовиховної й профілактичної роботи з молодим поколінням. Наприкінці заходу його учасники підписали меморандум про співпрацю і партнерство.

Сектор комунікації поліції Черкаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux